Kørekort på afdrag

Betal som du forbruger - Kørekort på afdrag

Da kørekortet er en stor udskrivning for de fleste unge

Da kørekortet er en stor udskrivning for de fleste unge – og mange mangler kendskab til deres forbrugerrettigheder, påtager vi os gerne ansvaret for at sikre at dine rettigheder som forbruger tilgodeses. Ved køb af et kursus har du som udgangspunkt indgået en bindende aftale med os, men opstår der uventede forhold, kan du når som helst i forløbet blive frigjort fra din aftale, på den måde slipper du for at bekymre dig.

Selvfølgelig vil du skulle betale for den undervisning du allerede har modtaget, men vil få det resterende betalte beløb retur. BETAL SOM DU FORBRUGER Om du vil betale hele lovpakken på én gang forud for 2. teoriaften – eller dele din betaling op i rater og tage dit kørekort på afdrag – er helt op til dig selv. Prisen er præcis den samme. vennerabat kr. 300 kr,-)

1. Betales før 2. teorilektion 6350 kr.

2. Betales 1. gang du er ude og køre i skolebilen på offentlig vej 6350 kr.

NUL ADMINISTRATION = NUL GEBYRER
Ratebetalingen letter vores administration meget. Besparelsen gør det muligt for os at kunne hyre og fastholde de bedste Instruktører samtidig med at DIN PRIS holdes nede! – Derfor er det også vigtigt for os, at du som part lever op til dine forpligtelser om rettidig betaling og dokumentation:

Hvordan kommer jeg i gang?

Du kan ringe til os på 70605092 , skrive til info@herlevtrafik.dk eller tilmelde dig en gratis introaften i tilmeldingsformularen til højre.

Tilmeld gratis introaften

På vores introaften, får du en detaljeret gennemgang af, hvordan du erhverver dig et kørekort og hvad du skal være opmærksom på, for at komme igennem bedst muligt. Her vil der også være mulighed for at få svar på evt. spørgsmål. Introaften er helt gratis og uforpligtende.